Champions League: Με Βασιλεία στα προκριματικά ο ΠΑΟΚ

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 15:21
UPD:16:39
ACTION IMAGES/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Με την έμπειρη και πολύ ικανή Βασιλεία κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ, στο β΄ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2018-19.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας και ο «Δικέφαλος» θα παίξει τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα, στις 24 ή 25 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Ελβετία, στις 31 Ιουλίου ή την 1η Αυγούστου.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας απέφυγε έτσι τον Άγιαξ, που θα παίξει με τη Στουρμ Γκρατς, αλλά θα έχει πολλή δουλειά απέναντι στη δευτεραθλήτρια Ελβετίας, η οποία πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις στο περυσινό Champions League.

Συγκεκριμένα, η Βασιλεία μετείχε στον Α΄ όμιλο απ΄ όπου προκρίθηκε στους «16» ως δεύτερη πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τέσσερις νίκες και δύο ήττες, αφήνοντας πίσω της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπενφίκα κι έχοντας νικήσει τους «κόκκινους διαβόλους».

Στη φάση των «16», όμως, κληρώθηκε με την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Σίτι, από την οποία ηττήθηκε 0-4 εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι, αλλά νίκησε 2-1 στη ρεβάνς!

Η Βασιλεία είναι πολύ δυνατό και ποιοτικό σύνολο, διαθέτει εμπειρία και η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να κοπιάσει πολύ για να ανοίξει την πόρτα της εισόδου στο γ΄ προκριματικό γύρο.

Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος που θα αποκλειστεί δεν σταματά την ευρωπαϊκή πορεία του, αλλά θα συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις