Ο Σάρι νέος προπονητής της Τσέλσι

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 12:47
UPD:12:49
EPA/FABIO MUZZI
A- A A+

Ο Αντόνιο Κόντε θα αποτελέσει παρελθόν για την Τσέλσι, όμως ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της ομάδας θα είναι συμπατριώτης του. 

Στη λίστα του βαθύπλουτου Ρώσου ιδιοκτήτη των Λονδρέζων, Ρομάν Αμπράμοβιτς, υπήρχαν αρκετά ονόματα, με την... μπίλια να κάθεται τελικά σε εκείνο του Μαουρίτσιο Σάρι, όπως αναφέρει σήμερα ο ιταλικός Τύπος.

Ο 59χρονος Ιταλός άλλαξε το επίπεδο της Νάπολι και διεκδίκησε φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που κατέληξε στη Γιουβέντους.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, εκπρόσωποι της Τσέλσι έχουν συζητήσει με τον ατζέντη του για τον τρόπο που θα μπορούσε να λύσει το συμβόλαιό του με τη Νάπολι, για τα χρήματά του στην Τσέλσι και το επιτελείο του.

Τα ΜΜΕ ισχυρίζονται πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν χθες για τα 2 επόμενα χρόνια, με προοπτική επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο και την αμοιβή του Σάρι να φτάνει στα 5 εκ. ευρώ το χρόνο.

Μάλιστα, χθες το βράδυ έγινε συνάντηση μεταξύ της διευθύντριας των «μπλε», Μαρίνα Γκρανόβσκαγια και του αθλητικού διευθυντή της Νάπολι, Κριστιάνο Τζουντόλι, όπου συμφωνήθηκε πως η ομάδα του ιταλικού νότου θα λάβει αποζημίωση 5 εκ. ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις