Πασκουάλ: «Να χαρούμε τη στιγμή»

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 00:09
UPD:09:00
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Σε πελάγη ευτυχίας βρισκόταν ο Τσάβι Πασκουάλ μετά την κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε ότι οι αποφάσεις που θα παρθούν θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, απλά τώρα πρέπει όλοι να χαρούν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες γι' αυτή τη σεζόν και για την πορεία μας στην Ελλάδα, αλλά και στην Euroleague. Συγχαρητήρια και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου που περνά αυτές τις ημέρες πολύ δύσκολες στιγμές. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους.

Επίσης να συγχαρώ τον απίστευτο κόσμο μας που μας έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να συγχαρώ και τον Ολυμπιακό που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ σήμερα. Χρειάστηκε να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε.» 

Για την παρουσία του Νίκου Παππά είπε: «Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του, έκανε ένα γεμάτο παιχνίδι και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε μία σειρά πλέι οφ, αναγκάζεσαι να θυσιάσεις κάποιους παίκτες, αλλά σήμερα ήταν η σειρά του».

Για το πόσο δύσκολο και «καυτό» θα είναι μεταγραφικά το καλοκαίρι: «Μετά από κάθε πρωτάθλημα πρέπει να περάσουν κάποιες ημέρες. Σ΄ αυτές πρέπει όλοι να σκεφτούμε πώς θα οικοδομήσουμε τον τρόπο που ο καθένας θέλει να δει την ομάδα και τον εαυτό του. Κατ' αρχάς, θα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή και στη συνέχεια να σκεφτούμε τις αποφάσεις που θα λάβουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις