Ευ. Βενιζέλος: Περίεργη καθυστέρηση για τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2006 18:03
A- A A+

«Εχουν περάσει 11 ημέρες από τότε που αποχώρησαν ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και μεγάλος αριθμός αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου, καθώς και ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Σημειώνουμε την περίεργη καθυστέρηση της κυβέρνησης, η οποία προφανώς και προετοιμάζει το σχέδιό της σε σχέση με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις κορυφαίες θέσεις της Δικαιοσύνης».

Αυτό δήλωσε ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφορικά με τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι μία προειδοποιητική παρατήρηση και επιφυλασσόμαστε να τοποθετηθούμε αφού δούμε πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τις συνταγματικές της υποχρεώσεις και αρμοδιότητες στον άκρως ευαίσθητο χώρο της Δικαιοσύνης».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε σήμερα ότι η σχετική απόφαση θα ληφθεί εντός των προσεχών ημερών, διαβεβαιώνοντας ότι θα ότι θα επιλεγούν «οι πιο άξιοι μεταξύ των αξίων» http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/07/11/1212964.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή