Διαγωνισμός για επετειακό λογότυπο με θέμα «Χρόνια πολλά Ε.Ε»

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2006 20:50
A- A A+

Με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το 2007 για την 50η επέτειο από την υπογραφή της συνθήκης της Ρώμης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Επιτροπή, το Συμβούλιο, η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή και η Επιτροπή των Περιφερειών προκήρυξαν διαγωνισμό για τη σχεδίαση και επιλογή ενός κοινού επετειακού λογοτύπου με θέμα «Χρόνια πολλά Ε.Ε».

Στο διαγωνισμό αυτό καλούνται να λάβουν μέρος σπουδαστές καλών τεχνών και σχεδίου καθώς και επαγγελματίες σχεδιαστές που αποφοίτησαν το 2006. Το λογότυπο που θα επιλεγεί θα είναι κοινό για όλα τα κοινοτικά όργανα, καθώς και για τα κράτη μέλη για όλες τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν το προσεχές έτος και θα αφορούν την 50ή επέτειο.

Το έπαθλο για τον καλύτερο λογότυπο είναι 6.000 ευρώ. Θα απονεμηθούν επίσης βραβεία για το δεύτερο και τον τρίτο καλύτερο λογότυπο αξίας 4.000 και 2.000 ευρώ αντιστοίχως. Η επιλογή του λογότυπου θα γίνει από επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των πέντε θεσμικών οργάνων υπό τη συμπροεδρία της αντιπροέδρου της Επιτροπής Margot Wallstrοm και του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Alejo Vidal-Quadras. Οι τρεις βραβευθέντες σχεδιαστές θα προσκληθούν σε τελετή απονομής που θα διοργανωθεί το φθινόπωρο στις Βρυξέλλες.

Η καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού είναι η 30ή Σεπτεμβρίου 2006.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό: www.logo-competition.eu .

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή