Επίσκεψη Ξενογιαννακοπούλου στην ΕΛΒΟ

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2006 14:52
A- A A+

Το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων επισκέφθηκε το μεσημέρι η γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο του Τομέα Κινητοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Πολυζωγόπουλο, τον πρόεδρο του ΕΚΘ, Ν.Γιαννόπουλο, τους γραμματείς της Νομαρχιακής και της Περιφερειακής Επιτροπής και τοπικά στελέχη.

Στην ομιλία της προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης, η κ. Ξενογιαννακοπούλου επεσήμανε ότι «χρειάζεται μια μακροπρόθεσμη στρατηγική, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε συνεννόηση με τους φορείς στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας και συνολικά στον τομέα της βιομηχανίας στη χώρα μας», σημειώνοντας και τις μελλοντικές προοπτικές που δημιουργούνται με το άνοιγμα νέων αγορών στα Βαλκάνια.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου άσκησε κριτική προς την κυβέρνηση, λέγοντας ότι «πορεύεται δίχως πυξίδα, σχεδιασμό και πιλότο». «Τα τελευταία 2,5 χρόνια βλέπουμε να εξαντλούνται όλες οι προσπάθειες για ανάπτυξη σε ένα και μόνο στόχο, αυτόν της δημιουργίας συνθηκών ανταγωνισμού, μέσω της συμπίεσης του εισοδήματος των εργαζομένων», παρατήρησε η κ. Ξενογιαννακοπούλου. Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ «αναδεικνύει τον άλλον δρόμο αυτόν του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού, με αξιοποίηση της εργασίας και όχι με τη συρρίκνωση της παραγωγικής βάσης της χώρας».

Την γραμματέα του ΠΑΣΟΚ υποδέχτηκε στο εργοστάσιο ο πρόεδρος των Εργαζομένων, Γ. Ζέρβας, και ο αναπληρωτής δ/νων σύμβουλος, Δ. Γάγαλης, οι οποίοι και την ξενάγησαν στους χώρους του εργοστασίου.

ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή