Περιοδεία Κακλαμάνη στο 1ο Διαμέρισμα - Συνάντηση Σκανδαλίδη με Δημαρά

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2006 18:48
A- A A+

Στην επιτακτική ανάγκη δημιουργίας ενός ακόμη Κέντρου Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών που θα αποσυμφορήσει το μοναδικό Κέντρο που λειτουργεί σήμερα στο Δήμο της Αθήνας, στην περιοχή του Αγίου Παύλου, αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα, πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, κατά την περιοδεία του στο 1ο Διαμέρισμα.

Ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι χρειάζονται παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της περιοχής και ανέφερε χαρακτηριστικά την ανάπλαση της πλατείας και του πάρκου που βρίσκονται απέναντι από το σταθμό Λαρίσης.

Η περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου στο 1ο Διαμέρισμα περιελάμβανε και επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, όπου συνομίλησε με πολλούς καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με το Γιάννη Δημαρά και τα στελέχη που θα συμμετέχουν στο Συνδυασμό, ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Εκτός των Γιάννη Δημαρά, Μαρία Αθανασιάδου και Πολυξένη Γεωργίου (έχουν ήδη ανακοινωθεί), θα συμμετάσχουν στο Συνδυασμό ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι Γιάννης Ευαγγελίδης, ηθοποιός και Γιώργος Παπάζογλου, τεχνολόγος γεωπόνος - δημοσιογράφος.

Επίσης, απόψε ο κ. Σκανδαλίδης παρακολούθησε συνεδρίαση του 2ου Διαμερισματικού Συμβουλίου στο Παγκράτι.

Αύριο ο κ. Σκανδαλίδης θα επισκεφθεί το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μετά από πρόσκληση του πρόεδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΤΑ Δημήτρη Τσάτσου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή