Groupama: Φόρτιση και με ασφαλιστική κάλυψη

Δράσεις με στόχο την ενθάρρυνση για ηλεκτροκίνηση
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 00:44
UPD:00:45
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Μπορεί το κράτος να κινείται με αργούς ρυθμούς στη δημιουργία υποδομών για την υποστήριξη των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, παρά τις υποχρεώσεις έναντι της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προώθηση των εναλλακτικών μορφών κίνησης, ωστόσο ο ιδιωτικός τομέας δραστηριοποιείται μεθοδικά, ώστε να τονωθεί σε πρώτη φάση η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση προς την ίδια κατεύθυνση.

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, εγκαινίασε την Τρίτη 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, τον σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της και διατίθεται δωρεάν στο κοινό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι της Groupama Ασφαλιστικής είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία οδήγησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με τα καινοτόμα BMW i3 και να γνωρίσουν από κοντά το πρωτοποριακό Plug-In υβριδικό sports car BMW i8, που διέθεσε για την περίσταση η BMW Hellas, μαζί με το έμπειρο προσωπικό των αντιπροσώπων της.

Όπως τονίστηκε αρμοδίως, συνεπής στη διαχρονική δέσμευσή της να αναπτύσσει δράσεις που άπτονται θεμάτων δημοσίου ενδιαφέροντος, η Groupama Ασφαλιστική πήρε την πρωτοβουλία να εγκαταστήσει τον σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στα κεντρικά γραφεία της, με σκοπό την ενθάρρυνση της χρήσης οχημάτων μηδενικών ρύπων και την περαιτέρω διευκόλυνση όσων ήδη τα χρησιμοποιούν. Ο σταθμός είναι ενταγμένος στο Δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ, παρέχοντας τη δυνατότητα online αναζήτησης και κράτησης των συνεδριών φόρτισης.

Η εταιρεία, μάλιστα, ανακοίνωσε πως καλύπτει ασφαλιστικά τους δημόσια και ιδιωτικά προσβάσιμους και πιστοποιημένους σταθμούς φόρτισης που εγκαθίσταται σε επιχειρήσεις, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και κατοικίες (τύπου wall-box). Ο νέος σταθμός φόρτισης βρίσκεται στην είσοδο του κτηρίου της Groupama Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού 213-215 και είναι διαθέσιμος δωρεάν για το κοινό, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08:00 και 18:00.   

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή