Ο Αμπράμοβιτς αρνήθηκε πρόταση για πώληση της Τσέλσι

Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 13:41
UPD:14:11
EPA/ANTHONY ANEX
A- A A+

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, απέρριψε πρόταση του πλουσιότερου ανθρώπου της Βρετανίας για την αγορά της Τσέλσι.

Ο δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ, ιδιοκτήτης του κολοσσού πετροχημικών Ineos (και με διαρκείας στο «Στάμφορντ Μπριτζ»), εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά των «μπλε».

Ο 51χρονος Ρώσος, όμως, αρνήθηκε την προσφορά, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από την Τσέλσι, την ιδιοκτησία της οποίας απέκτησε το 2003, παρά την απόφασή του να αναστείλει τα σχέδια για την κατασκευή νέου γηπέδου, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στη μη ανανέωση της βίζας του από τη Βρετανία.

Ο 65χρονος Ράτκλιφ είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά παρακολουθεί αγώνες στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς το γήπεδο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του.

Η περιουσία του εκτιμάται ότι ξεπερνάει τα 20 δισεκατομμύρια λίρες, ενώ πριν από επτά μήνες απέκτησε την ελβετική Λοζάνη, στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας του για τον τοπικό αθλητισμό και θέλοντας να δει το σύλλογο να παίζει στο Champions League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις