ΠΑΣΟΚ: Διάταξη τομέων

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2006 16:46
A- A A+

Σε συνέχεια της νέας κατανομής αρμοδιοτήτων των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου και των Συντονιστών στη Κ.Ο., με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, γίνονται οι ακόλουθες συμπληρώσεις στους Τομείς του Κινήματος :

Συγκροτείται Τομέας Πολιτικής Καταναλωτών και ορίζεται Γραμματέας η Τόνια Αντωνίου. Την ευθύνη από το Πολιτικό Συμβούλιο έχει ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Στον Τομέα Αθλητισμού ορίζεται Γραμματέας ο Χρήστος Αηδόνης.

Στον Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κοινωνικής Ένταξης, Πολιτικής Ασύλου και Μετανάστευσης ορίζεται Γραμματέας ο Κώστας Μποτόπουλος.

Στο πλαίσιο του Τομέα Γυναικών συγκροτείται νέα Επιτροπή για τις Γυναίκες και τα θέματα Αυτοδιοίκησης και επικεφαλής της ορίζεται η Τασία Κανελλοπούλου.

Στον Τομέα Διαβούλευσης και Συνεργασίας με τους Θεσμικούς Κοινωνικούς Εταίρους και τα Μαζικά Κινήματα ορίζεται γραμματέας ο Απόστολος Κατσιφάρας. Επίσης, στο πλαίσιο του ίδιου Τομέα, ορίζεται ο Φίλιππος Θωμάς επικεφαλής της Επιτροπής Συνδικαλιστικού (ΓΣΕΕ), και τα θέματα τεκμηρίωσης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κοτρώγιαννος.

Στο πλαίσιο του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής, Ασφάλειας και Αμυνας, ορίζεται επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών, Οικονομικών και Εμπορικών Σχέσεων ο Μάκης Σαπουντζόγλου.

Στον Τομέα Παιδείας και Πολιτισμού ορίζεται Γραμματέας ο Δημήτρης Χαλκιώτης, και επικεφαλής της Επιτροπής Πολιτισμού ο Γιώργος Λιάνης.

Συγκροτείται Τομέας Κινητοποίησης και ορίζεται Γραμματέας ο Πέτρος Συναδινός. Υπεύθυνος από το Πολιτικό Συμβούλιο είναι ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος. Μέλη του Τομέα είναι οι: Νίκος Γιαννόπουλος, Πόπη Γερακούδη, Παναγιώτης Δαδούδης, Κώστας Ζώγας, Γιώργος Λυμπερόπουλος, Ζαχαρίας Καλογεράκης, Νίκος Μαδεμλής, Χρήστος Ναούμ, Γιώργος Πετρίδης, Τιτίκα Σιώζου, Φρόσω Σταυράκη, Γιώργος Τσολιάς, Αιμιλία Φωτιάδου, Γιώργος Αγραφιώτης, Ανδρέας Ανδρούτσος, Γιάννης Ελαιοτριβάρης, Σωτήρης Μάνεσης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Θάνος Πατσέλος και Απόστολος Ραυτόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή