Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις Κακλαμάνη στα 7 Δημοτικά Διαμερίσματα της Αθήνας

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2006 17:10
A- A A+

Στην ανάγκη αναβάθμισης των 19 Λεσχών Φιλίας του Δήμου Αθηναίων, αναφέρθηκε κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο 5ο Διαμέρισμα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα, πόλη της Ζωής μας» Νικήτας Κακλαμάνη.

Ο κ. Κακλαμάνης επισκέφθηκε τη Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου, που αριθμεί 800 μέλη, συνομίλησε με τους ηλικιωμένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λέσχες Φιλίας και υποσχέθηκε την ποιοτική αναβάθμιση και οικονομική ενίσχυσή τους.

Κάθε σύγχρονη πολιτεία που σέβεται τον εαυτό της -σημείωσε χαρακτηριστικά- πρέπει να δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε δύο κοινωνικές ομάδες, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.

Κατά την περιοδεία του στο 5ο Διαμέρισμα ο κ. Κακλαμάνης εξήγγειλε τη δημιουργία θερινού κινηματογράφου, τον εξωραϊσμό της βίλας Κλωναρίδη και του πάρκου που την περιβάλλει, καθώς και τη δημιουργία πάρκου στο χώρο που βρίσκεται το παλαιό εργοστάσιο κουμπιών.

Με την περιοδεία του στο 5ο Διαμέρισμα ο κ. Κακλαμάνης έκλεισε τον κύκλο των επισκέψεων του στα 7 Δημοτικά Διαμερίσματα της Αθήνας που στόχο είχαν να ακούσει και να καταγράψει τα προβλήματα και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή