Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Φρεντ

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 20:24
UPD:20:27
manutd.com
A- A A+

Στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει από σήμερα ο Φρεντ, με τον Βραζιλιάνο διεθνή μέσο να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των «κόκκινων διαβόλων», παίρνοντας μάλιστα ειδική άδεια από την προετοιμασία της Σελεσάο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Βρετανίας, Γιουνάιτεντ και Σαχτάρ τα βρήκαν στα 62 εκ. ευρώ, με τον Φρεντ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο έναντι 6 εκ. ευρώ ετησίως. 

Ο παίκτης είναι 25 χρονών και πρώτη ομάδα του ήταν η Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία αγωνίστηκε από το 2003 έως το 2009. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην Πόρτο Αλέγκρε και τη σεζόν 2010-11 εντάχθηκε στην Ιντερνασιονάλ, με την οποία υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο.

Από το 2011 έως το 2013 αγωνίστηκε 33 φορές και σημείωσε 7 γκολ. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε 110 φορές (10 γκολ).

Με τη Σαχτάρ έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ουκρανίας, τρία Κύπελλα και τέσσερα Σούπερ Καπ. Στο φετινό Champions League είχε ένα γκολ, απέναντι στην Ρόμα για τη φάση των «16», αλλά δεν ήταν αρκετό για τους Ουκρανούς, αφού οι Ιταλοί προκρίθηκαν με το εκτός έδρας γκολ (2-2).

Με την Εθνική Βραζιλίας μετρά 8 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε και στο πρόσφατο φιλικό με την Κροατία, όταν μπήκε αλλαγή στο 82ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις