Φ. Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έδωσαν χώρο στην ανομία

Βίντεο του ΚΙΝΑΛ για την εγκληματικότητα
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 17:09
UPD:17:48
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Η κυβέρνηση ανέχεται προκλητικά την κλιμακούμενη τυφλή βία δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία την Τρίτη είχε συνάντηση με τον Σύλλογο Κατοίκων των Εξαρχείων. 

«Στα Εξάρχεια πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Σε μια ήσυχη αγαπημένη γειτονιά που έσφυζε από ζωή. Εδώ και αρκετά χρόνια δεν είναι πια έτσι. Η παραβατικότητα και η βία έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων αφόρητη», σημείωσε σε δήλωσή της η κ. Γεννηματά.

Όπως τόνισε, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έδωσε χώρο στην ανομία και την αυθαιρεσία, ανέχεται προκλητικά την κλιμακούμενη τυφλή βία».

«Οι πολίτες των Εξαρχείων πήραν μια την πρωτοβουλία να διεκδικήσουν αυτονόητο δικαίωμα τους για ασφάλεια  και να θέσουν την κυβέρνηση ενώπιων των ευθυνών της.  Ευθυνών που παρά την διαχρονικότητα του προβλήματος  είναι μεγάλες. Ξεπερνούν τον κ. Τόσκα και βαρύνουν προσωπικά τον κ. Τσίπρα. Το Κίνημα Αλλαγής είναι και θα παραμείνει ενεργά στην πρώτη γραμμή στήριξης των πολιτών που δικαιούνται να εργάζονται και να ζουν σε μια ήσυχη και ασφαλή πόλη», συμπλήρωσε η ίδια.

Στο μεταξύ, το Κίνημα Αλλαγής έδωσε στη δημοσιότητα δεύτερο βίντεο με θέμα την ασφάλεια των πολιτών, κατηγορώντας την κυβέρνηση για αδιαφορία.

Στο βίντεο γίνεται λόγος για τα φαινόμενα ανομίας και παραβατικότητας με επικρίσεις για τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα ζητήματα της ασφάλειας των πολιτών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή