Ο Ολυμπιακός είπε το «τελευταίο αντίο» στον Κώστα Πολυχρονίου

Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 22:22
UPD:22:25
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Η οικογένεια του Ολυμπιακού βρέθηκε απόψε στην Παιανία, στον Ιερό Ναό Γέννησης του Χριστού, προκειμένου να συνοδέψει τον Κώστα Πολυχρονίου στην τελευταία κατοικία του.

Παρόντες ήταν οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης και Τάκης Αγραφιώτης, ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Δομένικος Μασούλας, ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ Κώστας Μπαρμπής και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Επίσης, μεταξύ άλλων οι βετεράνοι Ηλίας Υφαντής, Γιάννης Ιωάννου, Τάκης Κυριμόπουλος, Στέλιος Ψύχος, Αντώνης Γλύκας, Γιάννης Φρονιμίδης, Παναγιώτης Κελεσίδης, Θανάσης Αγγελής, Βασίλης Σιώκος, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Τάκης Λεμονής, Ηλίας Πουρσανίδης, Ανδρέας Μπονόβας και η Λόλα Νταϊφά.

Μεταξύ των δεκάδων στεφανιών κι εκείνα του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του συνδέσμου βετεράνων, του Γιώργου Σιδέρη, της ΚΑΕ Ολυμπιακός, της οικογένειας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, των συνδέσμων βετεράνων του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, της ΕΠΟ, της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Θύρας 7 Νέας Υόρκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις