Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα διαρκείας για τη σεζόν 2018-19

Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 17:51
UPD:17:54
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Με σύνθημα «Ολυμπιακέ μαζί σου», η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-19. 

Στην προσφορά κυριαρχούν οι ακόμη μεγαλύτερες μειώσεις σε σχέση με τις περσινές τιμές, τα προνόμια και οι προσφορές στους κατόχους, αλλά και η ενίσχυση στον Ερασιτέχνη, προκειμένου όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα να συνεχίσουν να κατακτούν τίτλους, να συμμετέχουν σε ευρωπαϊκούς τελικούς και να σηκώνουν ευρωπαϊκά τρόπαια.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει κατακτήσει 7 στα 8 πρωταθλήματα, Κύπελλα, νταμπλ, την υψηλότερη θέση της στο ranking της UEFA και έχει πετύχει ιστορικές νίκες.

«Και όλα αυτά, παραμένοντας οικονομικά ισχυρός και όχι ρημάζοντας τα ταμεία του», όπως είπε -μεταξύ άλλων- στην παρουσίαση ο διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην άνοδο που έχει σημειωθεί στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

«Όταν ο Μιχάλης Κουντούρης μπήκε μπροστά, για να ηγηθεί του Ερασιτέχνη, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης του είπε "προχώρα κι εγώ είμαι εδώ". Έκτοτε, με την ανυπολόγιστη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού, μέσω των διαρκείας, με την κάρτα μέλους, αλλά και με τη διαρκή και αδιάκοπη οικονομική αιμοδοσία του κ. Μαρινάκη, ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού έχει κατακτήσει 55 τίτλους συνολικά. Από τη γέννησή του, μέχρι το 2010, είχε 77 και τα τελευταία 7-8 χρόνια, έχει κατακτήσει 55. Στόχος μας είναι να παραμένει ο Ολυμπιακός ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι η ομάδα επιχειρεί σε όλα τα επίπεδα μία επανεκκίνηση, προκειμένου να επανέλθει στην κορυφή.

Η πώληση των νέων διαρκείας θα αρχίσει αύριο (5/6), με τις ανανεώσεις των παλαιών κατόχων. Η πρώτη περίοδος λήγει την Πέμπτη 21/6, ενώ η δεύτερη περίοδος (νέοι κάτοχοι) θα αρχίσει την Δευτέρα 25/6. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας κυμαίνονται από 50 και 55 ευρώ έως 1.200 (VIP) και 2.200 ευρώ (VVIP).

Τα προνόμια και οι προσφορές, από τους χορηγούς του Ολυμπιακού και τις συνεργαζόμενες εταιρείες, αναπτύσσονται διαρκώς. Τα διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες σε Super League, Κύπελλο Ελλάδας, ευρωπαϊκούς αγώνες και φιλικά στο γήπεδο Καραϊσκάκης.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός εμφανίζεται αντίθετος με τις προθέσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Αυτό ανέφεραν άνθρωποι της ομάδας στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν την ανησυχία τους για το αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έχει το συγκεκριμένο πλάνο του υφυπουργού και υπογράμμισαν ότι θα τοποθετηθούν επίσημα για το θέμα αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αντίθετα, θετικές δείχνουν οι αντιδράσεις τους από το βέτο που έχει θέσει η FIFA για την «εισαγωγή» ενός ακόμη ξένου μέλους στην ΚΕΔ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις