«Υπερνομαρχία Δράσης» ο συνδυασμός Ντινόπουλου

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2006 21:03
A- A A+

«Υπερνομαρχία Δράσης», είναι το όνομα του συνδυασμού, που ανακοίνωσε σήμερα σε εκδήλωση στο Πεδίον του Αρεως, ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Αργύρης Ντινόπουλος, μαζί με τους υποψήφιους Νομάρχες Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή και Πειραιώς Σπύρου Σπυρίδων.

«Σήμερα, η Αθήνα και ο Πειραιάς κάνουν ένα νέο ξεκίνημα», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Ντινόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι οι πολίτες διεκδικούν αυτό που έπρεπε να είναι το αυτονόητο, «να γίνει καθημερινό βίωμα η βαθύτατη δημοκρατική στάση που αποτυπώνεται στο θεσμό της Υπερνομαρχίας».

Ασκώντας κριτική στην απερχόμενη ηγεσία της Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς, τόνισε ότι «φιλοδοξούμε να βάλουμε τέλος στην παρατεταμένη αδράνεια, στην εκκωφαντική απουσία της Υπερνομαρχίας από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών».

Τέλος, ο κ. Ντινόπουλος δεσμεύτηκε για οικονομική ανάπτυξη, προστασία του περιβάλλοντος, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, και να κατεβάσει, όπως είπε χαρακτηριστικά, «την ταμπέλα από την Υπερνομαρχία που γράφει "Κλειστόν λόγω συντηρητικής αντίληψης"».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή