«Πόλεμος» Ν.Δ. - Π. Καμμένου για το ταξίδι του υπ. Άμυνας στο Μονακό

Πρωτοφανής ανάρτηση του υπουργού Άμυνας στο twitter
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 06:14
UPD:10:02
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Φωτ. αρχείου.

A- A A+

Για «προκλητική συμπεριφορά» του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου έκανε λόγο η Ν.Δ., ζητώντας εξηγήσεις από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με επίκαιρη ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή, με αφορμή ταξίδι του στο Μονακό. Τι απάντησε μέσω Twitter ο υπουργός Άμυνας.

Σε ανακοίνωσή της, η Ν.Δ. σημείωσε πως «ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης και το Σκοπιανό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Καμμένος κάνει τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο επιδεικνύοντας, μάλιστα, την πρόσκληση που έλαβε από τον Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1».

«Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, ζητούν άμεσα εξηγήσεις από τον υπουργό Άμυνας για την προκλητική του συμπεριφορά», συμπλήρωσε στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από την πλευρά του, ο κ. Καμμένος σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter: «Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους: Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ. μοντέλων για να καλύπτουν εραστές. Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών. Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3.000 ευρώ».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή