ΕΠΟ: Άλλαξε η ποινή για μη αδειοδότηση, «όχι» από Γραμμένο

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 15:27
UPD:15:29
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε (15-2 ψήφοι) την αλλαγή ποινής για τις ΠΑΕ που δεν εξασφαλίζουν άδεια, κάτι που ενδιέφερε άμεσα τον Παναθηναϊκό και ίσως τον Πανιώνιο, οι οποίοι για φέτος γλιτώνουν τον υποβιβασμό, αφού αυτή ήταν η προβλεπόμενη ποινή.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν την παραμικρή ελπίδα με βάση τα στοιχεία που είχαν προσκομίσει, ενώ οι «κυανέρυθροι» αισιοδοξούν ότι η κατάσταση θα ανατραπεί στο δεύτερο βαθμό.

Να υπογραμμιστεί όμως ότι ακόμη κι έτσι η κατάσταση μόνο ευνοϊκή δεν είναι για τους μη αδειοδοτηθέντες συλλόγους, αφού θα ξεκινήσουν στο νέο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και περιορισμό μεταγραφών. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, κι αυτό έχει τη σημασία του, ότι δύο από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, ψήφισαν κατά της αλλαγής της ποινής, ενώ δυσαρέσκεια εξέφρασαν και τα μέλη της FIFA!

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA στην ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, και το μέλος της Επιτροπής, Εντουάρντο Ντερβίσι, οι οποίοι παρίσταντο στη συνεδρίαση, αποχώρησαν όταν ξεκίνησε η συζήτηση του θέματος! 

Όπως ανέφεραν κατά την έξοδό τους, το θέμα είναι εσωτερικό και θα έπρεπε να αποχωρήσουν για να αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, παρότι αρχικά είχαν θεωρήσει σκόπιμο να παρίστανται. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις