Στίβος: Στο Diamond League του Γιουτζίν το Σάββατο η Στεφανίδη

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 14:49
UPD:14:51
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Στο Γιουτζίν, στο στάδιο όπου πριν έξι χρόνια κατάκτησε τον τίτλο στο Περιφεριακό Κολεγιακό Πρωτάθλημα και στην ουσία άρχισε την ανοδική πορεία της, επιστρέφει το Σάββατο 26 Μαΐου η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η περσινή νικήτρια της σειράς «αγώνων των διαμαντιών» θα πάρει μέρος στο τρίτο Diamond League της χρονιάς και δεύτερο όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει το άλμα επί κοντώ Γυναικών. 

Η Στεφανίδη έκανε ντεμπούτο στη σεζόν στο Ντόχα, όπου ξεπέρασε τα 4,64 μ. και πλέον μπαίνει σταδιακά σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 ξεκίνησε τη σεζόν αργότερα σε σχέση με τον αρχικό της προγραμματισμό και αυτό γιατί το χειμώνα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, ο οποίος την άφησε αρκετά πίσω στις προπονήσεις αλμάτων.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έχει στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, εκεί όπου θα επιδιώξει για μία ακόμη φορά να ανέβει στο βάθρο των νικητών. 

Στο Γιουτζίν ξεχωρίζουν ακόμη η κορυφαία - βάσει επίδοσης - φέτος στον κόσμο Τζεν Σουρ (ΗΠΑ), η νικήτρια πριν λίγους μήνες στο παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) με φετινό 4,88 μ. και η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσία των Μπράντσοου (Βρετανία), ΜακΚάρτνεϊ (Νέα Ζηλανδία) και Νάζεοτ (ΗΠΑ).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις