Αβέβαιο το μέλλον του Προτό, ανανέωσε ο Χουτεσιώτης

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 14:51
UPD:15:12
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης κλήθηκε πρόσφατα από τη διοίκηση να ανανεώσει το συμβόλαιό του (τελείωνε στις 30 Ιουνίου), όντας ένας από τους λίγους «ερυθρόλευκους» παίκτες που δεν υπάρχει δυσαρέσκεια από τη διοίκηση.

A- A A+

Στην επέκταση του συμβολαίου του Λευτέρη Χουτεσιώτη προχώρησε ο Ολυμπιακός, ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα του Σίλβιο Προτό.

Ο 24χρονος Έλληνας γκολκίπερ κλήθηκε πρόσφατα από τη διοίκηση να ανανεώσει το συμβόλαιό του (τελείωνε στις 30 Ιουνίου), όντας ένας από τους λίγους «ερυθρόλευκους» παίκτες που δεν υπάρχει δυσαρέσκεια από τη διοίκηση.

Δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί κάπου δανεικός, ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από την τροπή που θα πάρει το θέμα Προτό. Ο Βέλγος πορτιέρε ήταν η νούμερο ένα επιλογή των προπονητών που εργάστηκαν στους Πειραιώτες την χρονιά 2017/2018, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα παραμείνει και την επόμενη περίοδο στο ρόστερ.

Με σημερινές (18/05) δηλώσεις του στο βελγικό Τύπο, ο έμπειρος τερματοφύλακας επισήμανε: «Η διοίκηση θέλει να μείνω, αλλά εάν δεχθεί κάποια συμφέρουσα προσφορά θα με παραχωρήσει. Ο σύλλογος θέλει να μειώσει το μπάτζετ κι αυτό λέει πολλά για τις φιλοδοξίες που υπάρχουν».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις