Γαλλία: «Μένει στην Παρί ο Νεϊμάρ»

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018 12:57
UPD:13:02
REUTERS/JOHN SCHULTS
A- A A+

Πεπεισμένος ότι ο Νεϊμάρ θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, ενάντια στη φημολογία που θέλει τον Βραζιλιάνο επιθετικό να μεταγράφεται στη Ρεάλ Μαδρίτη.

«Είμαι βέβαιος κατά 2000% ότι ο Νεϊμάρ θα μείνει στην ομάδα. Οι φήμες προέρχονται από ισπανικά ΜΜΕ που εναντιώνονται στις γαλλικές ομάδες. Κι εσείς (τα γαλλικά ΜΜΕ) με ποιόν είστε; Φυσιολογικά θα έπρεπε να είστε με το μέρος μας, με το μέρος όλων των γαλλικών ομάδων», είπε.

«Τα ισπανικά ΜΜΕ μιλούν για τον Νεϊμάρ από τον περασμένο Οκτώβριο. Δεν απαντώ σε φήμες, δεν έχω τον χρόνο για να το κάνω. Όμως είμαι βέβαιος πως ο Νεϊμάρ θα παραμείνει παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Το έχει πει ήδη. Δεν θα το κάνει κάθε φορά για να απαντήσει σε ΜΜΕ και φήμες. Δεν θα ήταν επαγγελματίας εάν το έκανε», συμπλήρωσε.

Ως προς τον αντικαταστάτη του Ουνάϊ Έμερι στην τεχνική ηγεσία, ο βαθύπλουτος Άραβας έκανε γνωστό ότι ουσιαστική εξέλιξη θα υπάρξει στις αρχές της εβδομάδας, αν και ο γαλλογερμανικός Τύπος κάνει λόγο για επιλογή του πρώην προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις