Μπάσκετ: Επίδειξη δύναμης (115-85) ο Παναθηναϊκός με ΑΕΚ

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 21:40
UPD:22:00
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Σε παράσταση για μια ομάδα μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το αθηναϊκό ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με τη θριαμβεύτρια του Basketball Champions League, ΑΕΚ, καθώς οι «πράσινοι» συνέτριψαν την Ένωση με 115-85 στην κοινή έδρα τους, το ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αύξησε το σερί της στο 25-0 στο φετινό πρωτάθλημα και όλα δείχνουν ότι θα θα ολοκληρώσει αήττητη την κανονική περίοδο.

Η Ένωση, από την πλευρά της, χειροκροτήθηκε πριν το τζάμπολ από τους φίλους του Παναθηναϊκού για την ευρωπαϊκή επιτυχία της, γνώρισε όμως την 11η ήττα στη φετινή Α1 και ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με Κύμη και Λαύριο. 

Ο επιθετικός πλουραλισμός του Παναθηναϊκού (σκόραραν 10 παίκτες εκτός των Ρίβερς - Όγκαστ) και το ψυχικό «άδειασμα» της Ένωσης από το νέκταρ του ευρωπαϊκού τίτλου, ήταν τα βασικά στοιχεία που έκριναν τον αγώνα.

Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Λεκαβίτσιους με 17 πόντους και 6 ασίστ, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Λοτζέσκι (15π.), Γκιστ (14π.), Αντετοκούνμπο (12π.), Μήτογλου (12π.) και Τζέιμς (12π.), ενώ από την Ένωση ξεχώρισε ο Σάκοτα με 15 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις