Enrique Iglesias: Η Αθήνα χόρεψε στους ρυθμούς του «βασιλιά της λάτιν ποπ»

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 13:08
A- A A+

Κατάμεστο ήταν το ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης, καθώς χιλιάδες θεατές βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία του Enrique Iglesias.

Ο «βασιλιάς της λάτιν ποπ» ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα καθώς ήθελε παρά πολύ να πραγματοποιήσει μια συναυλία στη χώρα μας.

Ο Λατίνος σούπερ σταρ έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή, ενώ το γήπεδο «πήρε φωτιά» όταν σήκωσε στα χέρια του την ελληνική σημαία.

Με την πρόσφατη επιτυχία του «Duele el Corazon», ο 42χρονος καλλιτέχνης γράφει μουσική ιστορία, ενώ με συνολικά 14 κομμάτια στο νούμερο ένα -μεταξύ των οποίων τα  «Súbeme la Radio», «Bailando» και «Hero»- ανέβηκε στην κορυφή του «Billboard Dance Club Songs». Για τον επιτυχημένο σούπερ σταρ από την Ισπανία, που ζει στο Μαϊάμι, αυτό αποτελεί ένα ακόμη πολύ ξεχωριστό ρεκόρ.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, o Enrique Iglesias έχει τραγουδήσει σε κατάμεστες αρένες 109 πόλεων σε όλο τον κόσμο, μπροστά σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια θεατές, φτάνοντας δύο φορές στην κορυφή του διαγράμματος «Billboard Hot Tours» με την περιοδεία «Euphoria».

Από το 2014, με τη μεγαλύτερή του περιοδεία, «Sex and love», το παγκόσμιο αστέρι έχει μαγέψει το κοινό του από τη Λατινική Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, τη Ρωσία και την Ασία ως τις ΗΠΑ.

Έχουν πωληθεί 100 εκατομμύρια singles και άλμπουμ του παγκοσμίως. Έχει κερδίσει 197 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των πολυάριθμων βραβείων Grammy, των παγκόσμιων μουσικών βραβείων, των αμερικανικών μουσικών βραβείων, της Première Juventud και των βραβείων ASCAP.

Ο Enrique Iglesias είναι σήμερα ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στο κόσμο. Όπως διαπίστωσε και το ελληνικό κοινό, οι συναυλίες του είναι γνωστές σε όλο τον πλανήτη για το «επίπεδο παραγωγής» που τις διακρίνει, τόσο για τους μοναδικούς συνεργάτες του επί σκηνής στα φωνητικά και τα μουσικά όργανα, όσο και για τα υψηλά στάνταρ των οπτικών εφέ που τις συνοδεύουν.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς