Γαλλία: Θέλει Ρεάλ ο Νεϊμάρ γράφει η Parisien

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 12:03
UPD:17:25
REUTERS/KAI PFAFFENBACH

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Βραζιλιάνος άσος της νταμπλούχου Γαλλίας φέρεραι να εκμυστηρεύτηκε σε συμπαίκτες του ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη «βασίλισσα». 

A- A A+

Ο Νεϊμάρ.... ψάχνεται για να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν κι αυτό έχει γίνει αντιληπτό τοις πάσι, ενώ σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien» ενισχύει αυτό το σενάριο.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Βραζιλιάνος άσος της νταμπλούχου Γαλλίας φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε συμπαίκτες του ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη «βασίλισσα». 

Μια αποκάλυψη που, σύμφωνα με την εφημερίδα, έγινε στο δείπνο που παρέθεσε σε συμπαίκτες του ο Τιάγκο Σίλβα, παρόντων των Νεϊμάρ, Βεράτι, Παστόρε, Μαρκίνιος και Μότα. 

Η υπόθεση της μεταγραφής του, πάντως, μόνο εύκολη δεν αναμένεται. Πέρυσι το καλοκαίρι ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Αλ Κελαϊφί, είχε δαπανήσει 22 εκ. ευρώ για να καλύψει τη ρήτρα του από την Μπαρτσελόνα και να τον φέρει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Τούτων δοθέντων, λοιπόν, η εκτίμηση για το ενδεχόμενο κόστος μιας μεταγραφής τέτοιου βεληνεκούς κάνει λόγο για τουλάχιστον 250 εκ. ευρώ, που θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμη και τα 300 εκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις