«Avengers: Infinity War»: Ξέφρενη πορεία εισπράξεων για τους ήρωες της Marvel

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 09:10

Avengers:Infinity War - Συμπεριλαμβάνοντας όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, η ταινία των Άντονι και Τζο Ρούσο, προβάλλεται και σε τρισδιάστατη έκδοση.

A- A A+

Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Avengers: Infinity War» (Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας) χρειάστηκε μόλις 11 ημέρες για να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις. Κατάφερε έτσι να καταρρίψει το ρεκόρ που κατείχε το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», το οποίο εισήλθε στο αποκαλούμενο «κλαμπ του δισεκατομμυρίου» έπειτα από 12 ημέρες προβολής στις σκοτεινές αίθουσες.

Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον πως η ταινία δεν έχει ακόμη κάνει πρεμιέρα στην κινεζική αγορά.

Η ταινία της Marvel (Disney), με πρωταγωνιστές αστέρες του Χόλυγουντ όπως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στον ρόλο του Iron Man και η Σκάρλετ Γιόχανσον στον ρόλο της «Μαύρης Χήρας», είναι η 34η ταινία στον κόσμο που κατορθώνει να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις. Στην πρώτη πεντάδα των ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις βρίσκονται: το «Avatar», ο «Τιτανικός» (και οι δύο σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Κάμερον), το «Star Wars», η πρώτη ταινία «The Avengers» και το «Jurrassic World».

Η πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών

Συμπεριλαμβάνοντας όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, η ταινία των Άντονι και Τζο Ρούσο, προβάλλεται και σε τρισδιάστατη έκδοση. Στην πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών, οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να θυσιάσουν τα πάντα, για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταστροφική του καταιγίδα αφανίσει όλο το Σύμπαν.

Μαζί με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και  Σκάρλετ Γιόχανσον παίζουν οι Κόμπι Σμάλντερς, Μπένεκτιτ Κάμπερμπατς, Κρις Πρατ, Μπρι Λάρσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Ζόι Σαλντάνα, Κάρεν Γκίλαν, Κρις Χέμσγουορθ, Κρις Έβανς, Μπράντλι Κούπερ και Τομ Χόλαντ.

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς