NBA: Ο νόμος του «Βασιλιά»

Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 12:58
UPD:13:07
USA TODAY Sports/David Richard
A- A A+

Το Τορόντο είχε το καλύτερο ρεκόρ στην ανατολική περιφέρεια, όμως ΛεΜπρόν παρόντος οι Καναδοί έγιναν μια... χαψιά από το Κλίβελαντ και πήραν ένα σκληρό μάθημα.

Με τον Τζέιμς να δίνει ακόμη ένα από τα συνηθισμένα... σόου του στα πλέι οφ, οι Καβαλίερς διέλυσαν με 128-93 τους Ράπτορς, «σκούπισαν» τη σειρά (4-0) και προκρίθηκαν στους τελικούς Ανατολής, όπου θα παίξουν με τη Βοστόνη ή τη Φιλαδέλφεια.

Είναι η τέταρτη φορά που οι «ιππότες» θα συμμετάσχουν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας και η τρίτη συνεχής χρονιά που το Κλίβελαντ αποκλείει το Τορόντο στα πλέι οφ.

Ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρον μέτρησε 29 πόντους και 11 ασίστ, ενώ είχε και 8 ριμπάουντ, την ώρα που πρώτος σκόρερ των Ράπτορς αναδείχθηκε ο Βαλαντσιούνας με 18 πόντους.

«Ζωντανή» έμεινε η Φιλαδέλφεια μετά την εντός έδρας νίκη με 103-92 επί των Σέλτικς. Οι Σίξερς μείωσαν σε 1-3, αλλά το τέταρτο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί στη Βοστόνη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σάριτς με 25 πόντους, ενώ ο Εμπίντ είχε 15 πόντους με 13 ριμπάουντ και ο Σίμονς 19 πόντους και 13 ριμπάουντ. Για τους Σέλτικς, αντίστοιχα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τέιτουμ με 20 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις