Επίθεση Γ. Παπανδρέου στην κυβέρνηση για Εμπορική, ΔΕΗ

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2006 15:00
A- A A+

«Χθες η κυβέρνηση επέβαλε νέους φόρους στα τσιγάρα και στα κινητά τηλέφωνα. Σήμερα, Παρασκευή, ανακοίνωσε μεγάλες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, μεγαλύτερες από τις αυξήσεις που πήραν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Οι αυξήσεις αυτές είναι με πρόσχημα το πετρέλαιο. Είναι την ίδια ώρα που η κυβέρνηση αφήνει ασύδοτη την κερδοσκοπία και την αισχροκέρδεια».

Τα παραπάνω τόνισε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

« Μ’ αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση πλήττει τα ελληνικά νοικοκυριά, δίνει η ίδια με αποφάσεις της, σήμα στους κερδοσκόπους, σήμα για μεγαλύτερες αυξήσεις, για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στην αγορά», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την Εμπορική Τράπεζα, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε τα εξής: «Η κυβέρνηση δεν σέβεται τα χρήματα, τα εισοδήματα του μέσου Έλληνα πολίτη, του μέσου νοικοκυριού, όπως δεν σέβεται το εισόδημα και τα χρήματα του Έλληνα πολίτη με την πώληση, όπως την προωθεί, της Εμπορικής Τράπεζας.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πουλά φτηνά και αγοράζει ακριβά. Και στη μία περίπτωση και στην άλλη, αυτά είναι σε βάρος του φορολογούμενου πολίτη, τα πληρώνει ο ελληνικός λαός».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή