Κυρ. Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ

Κυριακή, 06 Μαΐου 2018 23:20
UPD:23:54
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Τους παίκτες της ΑΕΚ, για την επιτυχία της ομάδας τους, που στέφθηκε πρωταθλήτρια του Basketball Champions League, συνεχάρη ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω Twitter.

«Μπράβο ΑΕΚ! Τεράστια επιτυχία και μάλιστα στην επέτειο των 50 ετών από τον πρώτο μεγάλο άθλο της. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και σε όσους συνέβαλαν να μας κάνουν απόψε υπερήφανους» έγραψε ο πρόεδρος της Ν.Δ. σε ανάρτησή του.

Τα θερμά της συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ εξέφρασε και η αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ν.Δ. Α. Καραμανλή.

«Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ -50 χρόνια μετά τον άθλο του 1968 και 18 χρόνια μετά το θρίαμβο της Λωζάνης- πρόσθεσε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού, με τη νίκη της στον τελικό του Basketball Champions League επί της Μονακό» δήλωσε.

Όπως επισήμανε η ίδια, «η κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού της τίτλου είναι μια τεράστια επιτυχία, που επιβεβαιώνει ότι η ελληνική ομάδα έχει και το ταλέντο και το χαρακτήρα για να πρωταγωνιστεί στο ευρωπαϊκό στερέωμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή