Επαφή Γιαννακόπουλου-Μπερτομέου χωρίς αποτέλεσμα

Σάββατο, 05 Μαΐου 2018 16:17
UPD:16:20
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Προσπάθεια προσέγγισης, χωρίς όμως, ουσιαστικό αποτέλεσμα, σημειώθηκε ανάμεσα στην πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και σε αυτή του Τζόρντι Μπερτομέου, με στόχο την παραμονή του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες έχει φτάσει στα ύψη, με πιο πρόσφατη την κοινή τοποθέτηση των «ιστορικών ηγετών» της ΚΑΕ, Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου εναντίον της διοργανώτριας αρχής.

Όπως έγινε γνωστό χθες Παρασκευή (4/05) έγινε μία πρώτη προσπάθεια εξομάλυνσης των σχέσεων, στην οποία εκτός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Τζόρντι Μπερτομέου συμμετείχαν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάνος Παπαδόπουλος.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θεώρησε ότι η τελευταία ανακοίνωση της Euroleague αποτέλεσε τεράστια ασέβεια προς τους ανθρώπους που επί σειρά ετών χρηματοδοτούν το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, απειλώντας γι΄ άλλη μια φορά ότι η ομάδα δεν έχει άλλο δρόμο από το να αποχωρήσει από τη διοργάνωση.

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague ζήτησε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να συζητήσουν ξανά μετά το Final 4 του Βελιγραδίου, που είναι προγραμματισμένο για 18-20 Μαΐου.

Το βέβαιο είναι πως θα υπάρξουν και νέα... επεισόδια στο σίριαλ που έχει ξεκινήσει εδώ κι αρκετό καιρό, χωρίς κανείς προς το παρόν να μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμά του.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις