Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Ποιες περιοχές θα πλήξουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 11:51
UPD:12:05
Eurokinissi/Λυδία Σιώρη
A- A A+

Καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Ειδικότερα, από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν:

  • Την Παρασκευή πιθανόν τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά Ελλάδα και η δυτική Μακεδονία.
  • Το Σάββατο τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά Ελλάδα, η δυτική Μακεδονία και πιθανόν η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και τις βραδινές ώρες η κεντρική Μακεδονία.
  • Την Κυριακή κατά διαστήματα η δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Από τις μεσημβρινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά Ελλάδα, η Θεσσαλία και πιθανόν η Εύβοια, η ανατολική Στερεά Ελλάδα, η βόρεια Πελοπόννησος και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου
  • Τη Δευτέρα κατά διαστήματα μέχρι το μεσημέρι η Εύβοια και μέχρι το απόγευμα το ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και η ανατολική Στερεά Ελλάδα. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.
  • Την Τρίτη και την Τετάρτη πιθανόν τις μεσημβρινές και τις απογευματινές μόνο ώρες οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή