Ν.Δ.: Όσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο μεγαλώνει η αθλιότητά του

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 18:15
UPD:18:59
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
A- A A+

Για «απελπισμένη παρέα αδίστακτων εξουσιομανών που επιδιώκουν να σύρουν την χώρα στη λάσπη» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας συνέχεια στον «πόλεμο» ανακοινώσεων με το Μέγαρο Μαξίμου.

Η Πειραιώς σημειώνει ότι «η νέα παραληρηματική ανακοίνωση των απερχόμενων ενοίκων του Μαξίμου απλώς επιβεβαιώνει ότι όσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο μεγαλώνει η αθλιότητά του».

Η Νέα Δημοκρατία τονίζει επίσης ότι «δεν θα ασχοληθεί άλλο με μια απελπισμένη παρέα αδίστακτων εξουσιομανών που επιδιώκουν να σύρουν την χώρα στη λάσπη».

Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο κ. Μητσοτάκης συζητά σήμερα με 60 φορείς για την αντιμετώπισης της φτώχειας παρουσιάζοντας το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί αύριο στη Λέσβο συνοδευόμενος από 17 διμοιρίες ΜΑΤ. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του».

Τον «πόλεμο» ανακοινώσεων της Τετάρτης πυροδότησε σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι «στερούμενη πλέον κάθε πολιτικού επιχειρήματος επιστρατεύει το μαύρο μέτωπο της συκοφαντίας, των ψευδών δημοσιευμάτων και των εκβιασμών».

Ακολούθησε ανακοίνωση της Ν.Δ., η οποία καλούσε τον Πρωθυπουργό να ενημερώσει τους πολίτες πόσες φορές έχει συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως επιχειρεί να στήσει δικό της καθεστώς.

Εν συνεχεία το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε μεταξύ άλλων σε νεότερη ανακοίνωσή του ότι «ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. τολμούν να μιλούν για Δημοκρατία, κράτος δικαίου και Δικαιοσύνη, τη στιγμή που διαχρονικά εμπλέκονται σε ατελείωτα σκάνδαλα». 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή