«Avengers: Infinity War»: Ρεκόρ εισπράξεων για τους ήρωες της Marvel

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018 08:00
A- A A+

Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Avengers: Infinity War» (Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας) κατέρριψε τα ρεκόρ εισπράξεων μόλις προβλήθηκε στις αίθουσες, αποκομίζοντας συνολικά 630 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 520 εκατομμύρια ευρώ), παγκοσμίως, το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Exhibitor Relations, ειδικευμένης στην έρευνα και τις μετρήσεις στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Σημείωσε τις μεγαλύτερες πωλήσεις, παγκοσμίως, στην ιστορία του και αυτό χωρίς την Κίνα, όπου θα προβληθεί στις 11 Μαΐου.

Η ταινία της Marvel (Disney), με πρωταγωνιστές αστέρες του Χόλυγουντ όπως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στον ρόλο του Iron Man και η Σκάρλετ Γιόχανσον στον ρόλο της «Μαύρης Χήρας», κατέκτησε την κορυφή του αμερικανικού box-office το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής του σε 4.474 αίθουσες με εισιτήρια 250 εκατομμυρίων δολαρίων, καταγράφοντας επίσης ένα ρεκόρ.

Η ταινία «Avengers» εκθρόνισε την ταινία «Star Wars: The Force Awakens» (Πόλεμος των Άστρων: Η Αφύπνιση της Δύναμης), που είχε αποκομίσει 248 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της, το 2015.

Συμπεριλαμβάνοντας όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, η ταινία των Άντονι και Τζο Ρούσο, προβάλλεται και σε τρισδιάστατη έκδοση. Στην πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών, οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να θυσιάσουν τα πάντα, για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταστροφική του καταιγίδα αφανίσει όλο το Σύμπαν.

Μαζί με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και  Σκάρλετ Γιόχανσον παίζουν οι Κόμπι Σμάλντερς, Μπένεκτιτ Κάμπερμπατς, Κρις Πρατ, Μπρι Λάρσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Ζόι Σαλντάνα, Κάρεν Γκίλαν, Κρις Χέμσγουορθ, Κρις Έβανς, Μπράντλι Κούπερ και Τομ Χόλαντ.

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς