Διπλή βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 07:27
UPD:09:00
EPA/GHULAMULLAH HABIBI
A- A A+

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σε επίθεση βομβιστή-καμικάζι στην Καμπούλ, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό που έδωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν, Νατζίμπ Ντανίς, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίθεση έγινε κοντά στα κεντρικά γραφεία της αφγανικής υπηρεσίας πληροφοριών και όλα τα θύματα είναι πολίτες.

«Ένας καμικάζι που κυκλοφορούσε με μοτοσικλέτα ανατινάχθηκε μπροστά σε (χώρο όπου γινόταν) μάθημα αγγλικών στον τομέα Σας Νταράκ. Έχουμε καταμετρήσει τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες, όλους πολίτες», ανέφερε ο Ντανίς.

Η έδρα της υπηρεσίας πληροφοριών είχε γίνει στόχος επίθεσης βομβιστή-καμικάζι και τον Μάρτιο.

Σημειώνεται πως λίγη ώρα μετά την επίθεση ακολούθησε μια δεύτερη έκρηξη, η οποία κατά τα φαινόμενα είχε στόχο ομάδα δημοσιογράφων που είχε σπεύσει στο σημείο, όπως γνωστοποίησε η αστυνομία της Καμπούλ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Γαλλικό πρακτορείο ανακοίνωσε ότι ένας φωτορεπόρτερ έχασε τη ζωή του κατά τη διπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή