Μπάσκετ: Μάχη τετράδας στο ΟΑΚΑ

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 13:32
UPD:14:24
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα, ως προς την παρουσία στην τετράδα ενόψει των πλέι οφ, δίνουν ΑΕΚ και Προμηθέας Πατρών στο ΟΑΚΑ σήμερα (28/4, 19:00).

Λόγω της συμμετοχής της Ένωσης στο φάιναλ 4 του Champions League (4-6 Μαΐου, ΟΑΚΑ), η συγκεκριμένη αναμέτρηση διεξάγεται νωρίτερα από τις υπόλοιπες της 24ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, που έχουν οριστεί για το Σάββατο, 5 Μαΐου.

Ο Προμηθέας ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με τον ΠΑΟΚ (από 38 βαθμούς), ενώ η ΑΕΚ ακολουθεί με ένα βαθμό λιγότερο. Σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (κεκλεισμένων των θυρών), η 3η και η 4η θέση φαίνεται πως θα κριθούν στο... νήμα, τρεις «στροφές» πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Από πλευράς ΑΕΚ, που θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Αχαιούς, πριν επικεντρωθεί στην προετοιμασία για τον ημιτελικό με τη Μούρθια, ο Ντράγκαν Σάκοτα είδε τον Έντιν Άτιτς να επιστρέφει στις προπονήσεις.

Στον αντίποδα, ο Προμηθέας υπολογίζει στην παρουσία του νεοαποκτηθέντα Κέισι Πράδερ, έχοντας υψηλές βλέψεις για τη φετινή σεζόν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις