«Venom»: Ο Tom Hardy στον ρόλο του πιο αινιγματικού χαρακτήρα της Marvel

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 09:05
A- A A+

Ένας από τους πιο αινιγματικούς, πολύπλοκους και σκληροτράχηλους χαρακτήρες της Marvel έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον -υποψήφιο για Όσκαρ- Tom Hardy, στον ρόλο του θανατηφόρου προστάτη Venom.

H Sony έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Venom», με τον 40χρονο Βρετανό  ηθοποιό, σεναριογράφο και παραγωγό Tom Hardy να υποδύεται τον δημοσιογράφο Eddie Brock, τον οποίο συναντήσαμε πρώτη φορά στο «Spider-Man 3».

Ο Hardy μεταμορφώνεται σε ένα παρανοϊκό υπερδύναμο ον μετά την επαφή του με έναν εξωγήινο ξενιστή, που αποδεσμεύει τις χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του.

Στο «Comic Con Experience 2017» που έγινε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο σκηνοθέτης Ruben Fleischer είχε επιβεβαιώσει ότι η ταινία θα βασίζεται σε δύο κόμικ ιστορίες του Venom, το «Venom: Lethal Protector» και το «Planet of the Symbiotes». Το πρώτο γράφτηκε το 1993 και αφορά την ιστορία της απαγωγής του Venom από το διαβόητο Life Foundation, με σκοπό να δημιουργήσουν τους δικούς τους συμβιωτικούς σούπερ στρατιώτες.

Στο φινάλε, ο Venom συνεργάζεται με τον Spider-Man για να καταστρέψει τους κλώνους. Το «Planet of the Symbiotes» δημοσιεύθηκε δύο χρόνια αργότερα και αφορά πάλι σε συνεργασία του Venom με τον Spider-Man για μία έρευνα που αποκαλύπτει τους φόνους που έχουν διαπράξει κάποιοι «συμβιωτικοί», που τελικά έχουν επιζήσει.

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Μισέλ Γουίλιαμς (Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα, Επτά Μέρες με τη Μέριλιν), Ριζ Άχμεντ (Rogue One: A Star Wars Story), Γούντι Χάρελσον (Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι).

Το «Venom» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις σκοτεινές αίθουσες από τις 5 Οκτωβρίου.

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς