Βερν Τρόιερ: Το συγκινητικό μήνυμα του Μάικ Μάιερς για τον θάνατο του «Mini-Me»

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 15:55
A- A A+

Φόρο τιμής στον Βερν Τρόιερ, που πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 49 ετών έπειτα από μακρά μάχη με την κατάθλιψη, απέτισε ο Μάικ Μάιερς, αναφέροντας πως ελπίζει να είναι πλέον σε ένα καλύτερο μέρος.   

«Ο Βερν ήταν ο απόλυτος επαγγελματίας και φάρος θετικότητας για όσους από εμάς είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε μαζί του. Είναι μια μέρα θλίψης, αλλά ελπίζω να είναι σε ένα καλύτερο μέρος. Θα μας λείψει πάρα πολύ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Μάικ Μάιερς.  

WENN

Ο Βερν Τρόιερ, που είχε ύψος 81 εκατοστά και ήταν ένας από τους πιο μικρόσωμους ανθρώπους στον κόσμο, είχε αποκτήσει διεθνή φήμη ενσαρκώνοντας τον ρόλο του σατανικού «Mini-Me», του κλώνου του Dr. Evil, τον οποίο ενσάρκωσε ο Μάικ Μάγιερς.

Ο «Mini-Me», που παρέμενε σιωπηλός ενώ μιμούνταν όλα όσα έκανε ο Dr. Evil, είχε σκοτωθεί στην πρώτη έκδοση της ταινίας «Spy Who Shagged Me», αλλά αναγκάστηκαν να ξαναγυρίσουν τη σκηνή, τροποποιώντας το σενάριο, επειδή το κοινό στη δοκιμαστική προβολή είχε δυσαρεστηθεί πάρα πολύ με την εξέλιξη. 

Ο Τρόιερ είχε ακόμα ερμηνεύσει χαρακτηριστικούς ρόλους σε ταινίες όπως οι «The Love Guru», «Bubble Boy» και «Postal», ενώ είχε, επίσης, και συμμετοχή σε ταινίες του Χάρι Πότερ.   Οι αιτίες του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά ο ηθοποιός, σύμφωνα με το μήνυμα της οικογένειάς του, υπέφερε από κατάθλιψη. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς