Πρώτο φαβορί για το Champions League η Ντόρτμουντ

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 21:29
UPD:21:36
EPA/SASCHA STEINBACH
A- A A+

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την 3η θέση της Bundesliga απόκτησε η Ντόρτμουντ μετά το εμφατικό 4-0 επί της Λεβερκούζεν στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στις ομάδες που θα βγουν στο Champions League και όπως όλα δείχνουν η Μπορούσια θα είναι μία από αυτές, ενώ και η Λεβερκούζεν είναι μέσα στις υποψήφιες, καθώς παρά τη βαριά ήττα που υπέστη κρατά την 4η προνομιούχο θέση, αλλά η Χοφενχάιμ την πλησίασε στο -2 (51 έναντι 49).

Το τελικό αποτέλεσμα μαρτυρά την ανωτερότητα της ομάδας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος σε ένα ακόμη ματς ήταν βασικός κι αναντικατάστατος.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να «τελειώσουν» το ματς από το α΄ ημίχρονο, όταν προηγήθηκαν με τον Σάντσο, τους ακυρώθηκε γκολ του Ρόις μετά από εξέταση του VAR, ενώ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι!

Ο τελευταίος, πάντως, πήρε το... αίμα του πίσω στο β΄ μέρος, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ σκόραρε και ο Φίλιπ. Στην αρχική ενδεκάδα των «ασπιρίνων» βρέθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος υπέπεσε στο πέναλτι που έχασε ο Ρόις, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις