Euroleague: Νοκ άουτ Μιλουτίνοβ και Μπόγρης στα play offs

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 20:28
UPD:20:31
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Μεγάλο διπλό πλήγμα δέχεται ο Ολυμπιακός ενόψει της συνέχειας των play offs με την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Εκτός του Κώστα Παπανικολάου, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το αυριανό δεύτερο ματς με τους Λιθουανούς στο ΣΕΦ και του Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος δεν προπονήθηκε σήμερα και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Παρασκευής (20/04), νοκ άουτ από τη συνέχεια της προημιτελικής σειράς τέθηκαν οι Νίκολα Μιλουτίνοβ και Γιώργος Μπόγρης.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρώτο παιχνίδι της σειράς (18/04) και χθες το πόδι του είχε πρηστεί με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Οι φόβοι των ανθρώπων της πειραϊκής ομάδας για «χοντρή» ζημιά ευτχώς για τον παίκτη και την ομάδα του δεν επιβεβαιώθηκαν. Το αποτέλεσμα της εξέτασης δεν έδειξε κάτι σοβαρό, ωστόσο, θα μείνει στα πιτς στα 10 ημέρες, οπότε δεν προλαβαίνει κανένα από τα υπόλοιπα ματς της σειράς με την ομάδα από το Κάουνας.

Το πρόβλημα, όμως, στην front line των Πειραιωτών διογκώνεται ακόμη περισσότερο, καθώς νοκ άουτ για ένα μήνα τέθηκε και ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Οι τραυματισμοί... δεν έχουν τέλος στον Ολυμπιακό σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή της σεζόν, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην μπορεί να πιστέψει αυτά που συμβαίνουν.

Ο Μπόγρης θα ήταν μια... κάποια λύση για τον Σφαιρόπουλο στο «5», αλλά ο ΜακΛιν θα μείνει μόνος απέναντι στους Ντέιβις και Καβαλιάουσκας.

Τραυματίστηκε, όμως, στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (18/4) κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο πρώτο ματς με τους Λιθουανούς. Ο Έλληνας σέντερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη έσω μηνίσκου, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός χάνει έναν ακόμη ψηλό για ένα μήνα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, που έπαιξε με ένεση στο πρώτο παιχνίδι μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις