Euroleague: Νοκ άουτ ο Μιλουτίνοβ από το δεύτερο ματς με Ζαλγκίρις

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 19:15
UPD:19:16
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Νέο σημαντικό πλήγμα δέχεται ο Ολυμπιακός ενόψει του αυριανού (20/04) δεύτερου αγώνα των play offs της Euroleague με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ.

Εκτός του Κώστα Παπανικολάου, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς στην Λιθουανία την ερχόμενη εβδομάδα, νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις τέθηκε και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρώτο παιχνίδι της σειράς (18/04) και σήμερα το πόδι του είχε πρηστεί με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Οι φόβοι των ανθρώπων της πειραϊκής ομάδας για «χοντρή» ζημιά ευτχώς για τον παίκτη και την ομάδα του δεν επιβεβαιώθηκαν. Το αποτέλεσμα της εξέτασης δεν έδειξε κάτι σοβαρό, ωστόσο, είναι αδύνατη η συμμετοχή του στο δεύτερο παιχνίδι με τους Λιθουανούς, στο οποίοι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη μετά την ήττα που γνώρισαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην παράταση.

Τα επόμενα 24ωρα θα κριθεί εάν ο Μιλουτίνοβ θα ταξιδέψει στο Κάουνας για το τρίτο και το τέταρτο -εφόσον χρειαστεί- ματς με τους Λιθουανούς.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί μετά την σημερινή προπόνηση.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις