Euroleague: Απειλείται με τιμωρία το ΟΑΚΑ

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 16:22
UPD:16:24
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Η κόντρα Παναθηναϊκού-Euroleague συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αυτή την φορά με τη διοργανώτρια αρχή να απειλεί με τιμωρία το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων!

Αν και κατά γενική ομολογία η στάση των οπαδών των «πρασίνων» στο πρώτο ματς των play off με την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν υποδειγματική, εντούτοις, η διοργανώτρια αρχή έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Η Euroleague «ανακάλυψε» ζητήματα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την τιμωρία της έδρας του Παναθηναϊκού, όχι για το αυριανό (19/04) δεύτερο ματς με την Ρεάλ, αλλά για τη συνέχεια, εφόσον προικύψει 5η αναμέτρηση των δύο ομάδων ή, δεν αποκλείεται για ματς της ερχόμενης περιόδου και με την προϋπόθεση το «τριφύλλι» να παραμείνει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Με βάση το ρεπορτάζ η διοργανώτρια αρχή έχει δώσει προθεσμία 72 ωρών στους «πράσινους» για να δώσουν εξηγήσεις για τις... παραβάσεις που τους καταλογίζουν σχετικά με την ασφάλεια του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Η Euroleague αναφέρεται σε συνωστισμό στις σκάλες και κλειστές εξόδους από τον κόσμο, ενώ χρεώνει στους πράσινους και ζήτημα αυξημένης προσέλευσης σε σχέση με τη χωρητικότητα του γηπέδου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις