«Φουλάρει» για νταμπλ η Μπάγερν

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 00:12
UPD:00:30
EPA/FRIEDEMANN VOGEL
A- A A+

Πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της, η Μπάγερν πήρε το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Bundesliga οι Βαυαροί απέδειξαν ότι η διαφορά τους με τις υπόλοιπες ομάδες είναι τεράστια. Με το εμφατικό 6-2 η Μπάγερν εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό, όπου θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της το βράδυ της Τετάρτης (18/04, 21:45) μετά τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό ανάμεσα στην Σάλκε και στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου, που αντικαταστάθηκε στο 46΄ από τον Μπέιλι, έμεινε «ζωντανή» στη διεκδίηση του αγώνα μόνο για ένα 45λεπτο, όταν και βρέθηκε να χάνει με 1-2.

Η καλή μέρα λένε φαίνεται από το πρωί και ο Μαρτίνεθ στο 3΄ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 9΄ ο Λεβαντόφσκι έκανε το 2-0, δείχνοντας από το ξεκίνημα του αγώνα ποιος είναι το φαβορί. Ο Μπέντερ στο 16΄ μείωσε για τους γηπεδούχους, αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε.
 
Στην επανάληψη σε 14 λεπτά η Μπάγερν σημείωσε τρία γκολ και «κλείδωσε» την πρόκριση. Ο Μίλερ στο 52΄ έκανε το 3-1 και στο 61΄ ο Αλκάνταρα ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μίλερ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 5ο της ομάδας του. 

Το μόνο που κατάφερε η Λεβερκούζεν ήταν να μειώσει με τον Μπέιλι στο 72΄, αλλά ο Μίλερ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο 79΄ διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις