Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προς την έξοδο ο Πογκμπά

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 11:43
UPD:11:48
REUTERS/Eddie Keogh
A- A A+

Δεδομένη θεωρεί ο βρετανικός Τύπος την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη λήξη της περιόδου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Daily Mail», ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν τον Γάλλο διεθνή αμυντικό ,μέσο και φέρεται να τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τους «μπέμπηδες».

Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι καθόλου καλές, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην μένει ικανοποιημένος από την προσφορά του ποδοσφαιριστή, ενώ από την πλευρά του ο διεθνής άσος διαρκώς παραπονιέται για τον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα.

Δεν είναι βέβαια μόνο ο Πογκμπά που βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο. Ο «εκλεκτός» αναμένεται να προχωρήσει σε γενικό «ξεσκαρτάρισμα» με αρκετούς παίκτες να βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός «Ολντ Τράφορντ».

Μεταξύ αυτών είναι οι Λουκ Σο, Ματέο Νταρμιάν, Ντάλεϊ Μπλιντ, Άντερ Ερέρα, Άντονι Μαρσιάλ, Χουάν Μάτα και Κρις Σμόλινγκ ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μη ανανέωση συμβολαίων στους Μάικλ Κάρικ, ο οποίος θ' αποσυρθεί από τα γήπεδα στο τέλος της σεζόν, και Μαρουάν Φελαϊνί.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις