Release Athens: Ακυρώθηκε η συναυλία των London Grammar

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 20:57
UPD:20:57
A- A A+

Ακυρώθηκε η συναυλία των London Grammar στην πλατεία Νερού στο Φάληρο, στις 31 Μαΐου, λόγω προβλήματος υγείας της τραγουδίστριας τους, Hannah Reid. Το συγκρότημα επρόκειτο να παίξει ζωντανά στη χώρα μας την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Release Athens 2018.

Εκτός από τη συναυλία τους στην Αθήνα, το συγκρότημα ακύρωσε και την εμφάνισή του στο Ισραήλ στις 29 Μαΐου. Μάλιστα, με ανάρτηση της στη σελίδα της στο facebook η ίδια η Reid εξήγησε τους λόγους που ματαιώνονται οι δυο συναυλίες του συγκροτήματος.

Η ανάρτηση της Hannah Reid

«Λυπάμαι πολύ αλλά πρέπει να ανακοινώσω πως χρειάζεται να ακυρώσουμε τα δύο σόου που έχουμε στο Ισραήλ και την Ελλάδα, στα τέλη Μαΐου.

Προς το τέλος της περσινής ευρωπαϊκής περιοδείας μας υπέφερα από επαναλαμβανόμενη αμυγδαλίτιδα, αλλά αισθανόμουν πως δεν είμαι καλά εδώ και καιρό. Όταν επιστρέψαμε σπίτι από την περιοδεία, ανακάλυψα πως έχω αδενικό πυρετό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Αυτός ο ιός μπορεί να επηρεάσει τις αμυγδαλές και, τελικά, εγώ αναγκάστηκα να αφαιρέσω τις δικές μου. Πίστεψα πως θα μπορέσω να επιστρέψω στον συνήθη εαυτό μου μετά την επέμβαση αλλά, δυστυχώς, εξακολουθώ να υποφέρω από παρενέργειες του αδενικού πυρετού.

Είμαι εντελώς συντετριμμένη που απογοητεύω τον κόσμο αλλά, το να μην παίξουμε αυτά τα δύο σόου μου δίνει τον χρόνο να ανακάμψω πλήρως. Ξέρω πως είναι απογοητευτικό αλλά, μακροπρόθεσμα, είναι για το καλύτερο και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να είμαστε κοντά σας σύντομα. Για άλλη μια φορά, λυπάμαι ειλικρινά, εκτιμούμε πραγματικά την υποστήριξη και την κατανόησή σας.

Με όλη μου την αγάπη,
Hannah».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς