Γερμανία: Χαμένη ευκαιρία για Λειψία

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 21:31
UPD:21:37
EPA/DAVID HECKER
A- A A+

Η Λειψία άφησε δύο βαθμούς στη Βρέμη απέναντι στη Βέρντερ (1-1) και μαζί την ευκαιρία να πλησιάσει την τέταρτη θέση που εξασφαλίζει συμμετοχή στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόσφατος αποκλεισμός από τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Europa League επηρέασε τους φιλοξενούμενους, που έμειναν στο -4 από την Ντόρτμουντ.

Αυτός ο βαθμός αποδείχτηκε πάντως πολύτιμος για τη Βέρντερ, αφού οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την παραμονή τους, καθώς βρίσκονται πλέον στο +10 από τη ζώνη των πλέι άουτ και τη Μάιντς, η οποία αγωνίζεται τη Δευτέρα (16/4) με τη Φράιμπουργκ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 28΄ με τον Μοϊσάντερ, ενώ ο Λούκμαν ισοφάρισε για τη Λειψία στο 50ο λεπτό.

Η Σάλκε αναδείχτηκε νικήτρια με 2-0 στη μάχη γοήτρου με την Ντόρτμουντ για τη 2η θέση. Οι «Βασιλικοί Μπλε» άφησαν πίσω κατά 4 βαθμούς την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που δεν κατάφερε να σταματήσει τον Κονοπλιάνκα για το 1-0, στο 50΄.

Ο στόπερ της Σάλκε, Νάλντο, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 82΄ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ενώ σαν να μην έφτανε η ήττα, οι Βεστφαλοί είδαν τον Μπατσουαγί να τραυματίζεται στον αστράγαλο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις