Super League: Πέρασε και από την Κρήτη η ΑΕΚ

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 21:27
UPD:22:01
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε νικηφόρα από τα Περιβόλια με 1-0 επί του Πλατανιά, χάρις στο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 39ο λεπτό.

Εν αναμονή της απόφασης για την έφεση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, η Ένωση συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα παραμένοντας φαβορί για το πρωτάθλημα. 

Η ΑΕΚ ήταν δραστήρια και είχε τον έλεγχο στο πρώτο μισό του αγώνα, όμως οι χωρίς άγχος γηπεδούχοι στέκονταν πολύ καλά στην ανασταλτική λειτουργία τους, για να νικηθούν μόνο στη φάση του γκολ, όταν ο Έλληνας διεθνής συνδυάστηκε με τον Αραούχο και με κοντινή προβολή σκόραρε.

Κάπου εκεί η κατάσταση απλοποιήθηκε, αφού οι «κιτρινόμαυροι» αρκέστηκαν στα κεκτημένα ενώ ο Πλατανιάς ήταν αδύνατον να απειλήσει επιθετικά.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έφτασε στους 63 βαθμούς, τρεις αγώνες πριν το τέλος και με δεδομένη την τιμωρία των -3 του ΠΑΟΚ από τον αθλητικό δικαστή. 

Εφόσον η ποινή της μακεδονικής ομάδας παραμείνει και δεν αλλάξει κάτι στη Επιτροπή Εφέσεων, η ΑΕΚ θέλει μόνο ένα βαθμό για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Λεβαδειακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις