Super League: Έχει σφυγμό ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 19:28
UPD:19:43
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Ο Ατρόμητος στάθηκε ισάξια στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όμως ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και βελτίωσε τη θέση του στην κατάταξη.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ξεκίνησε καλύτερα κι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό, όταν ο Μπρούνο πέρασε τον Κολοβέτσιο και μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σε κόρνερ. 

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 20΄, με τον Γιαννιώτη να επεμβαίνει σωτήρια στο κοντινό σουτ του Μουνιέ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Οικονόμου αστόχησε και στο 39΄ έχασαν νέα ευκαιρία, όταν στη σέντρα του Κάτσε ο Δώνης έπιασε άστοχη κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η ομάδα του Κάναντι άρχισε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε ευκαιρία με τον Μπρούνο στο 50΄, όταν δεν κατόρθωσε να σουτάρει από εξαιρετική θέση και είδε τον Βλαχοδήμο να αποκρούει το σουτ του Ουάρντα στο 52΄.

Έξι λεπτά αργότερα όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Μουνιέ, που είχε καταλογιστεί στο απρόσεκτο μαρκάρισμα του Μάντσον στον Κουρμπέλη. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά στο 78ο λεπτό ο Βλαχοδήμος έκανε εξαιρετική απόκρουση στην κεφαλιά του Ντάουντα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, κρατώντας τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του. Στο 81΄ αποβλήθηκε ο Μυστακίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για θέατρο σε πέσιμο στην περιοχή του Ατρομήτου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις