Super League: Στο «κόλπο» για Ευρώπη και ο Λεβαδειακός

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 19:27
UPD:19:30
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε κυριαρχήσει στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε νικητής (1-0) στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και πλησίασε την πέμπτη θέση στους 2 βαθμούς.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη επέβαλε το ρυθμό της στα πρώτα 45 λεπτά κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Στο 14΄ ο Επασί εξουδετέρωσε το πλασέ του Τόνσο, ενώ στο 21΄ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων διόρθωσε το λάθος του, αποκρούοντας το σουτ του Τσιλιανίδη.

Στο 26΄ ο Γάλλος γκολκίπερ εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Μανιά, ενώ στο 30΄ το σουτ του Τόνσο, με καλές προϋποθέσεις, έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γιακουμάκης βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασιάδη, αλλά πριν πλασάρει ο διαιτητής Τσαμούρης σφύριξε τη λήξη!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του Αστέρα έπεσε και ο Λεβαδειακός βρήκε την ευκαιρία για να απειλήσει, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ στην πρώτη, ουσιαστικά, ολοκληρωμένη επιθετική ενέργειά του.

Στο 66ο λεπτό λοιπόν ο Γιακουμάκης βρήκε τον Σαβαντογκό κι εκείνος, με πλασέ από πλάγια θέση, νίκησε τον Αθανασιάδη, που είχε καθυστερημένη αντίδραση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάντως την ευκαιρία για να φύγουν με βαθμό από τη Βοιωτία αλλά τη σπατάλησε στο 88΄ ο Δουβίκας, σουτάροντας άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, στην μπαλιά του Ισνάλντο. Στη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο Πασαλίδης

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις