Η Μπάγερν ανακοίνωσε τον Κόβατς

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 21:37
UPD:21:42
REUTERS/KAI PFAFFENBACH
A- A A+

Η συμφωνία της Μπάγερν με τον Νίκο Κόβατς επιβεβαιώθηκε επίσημα και ο 47χρονος τεχνικός αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου και για τα επόμενα τρία χρόνια την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Γερμανίας.

Μια επιλογή που αποτελεί έκπληξη, αν υπολογιστεί ότι ο νυν τεχνικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έχει ιδιαίτερες περγαμηνές, παρότι ως ομοσπονδιακός προπονητής οδήγησε την Εθνική Κροατίας στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, δήλωσε ότι η συμφωνία με τον Κόβατς ολοκληρώθηκε χθες, χωρίς να αναφερθεί στην αποζημίωσης της Άιντραχτ, που σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ θα ανέλθει σε 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κόβατς, που γεννήθηκε στη Γερμανία (Βερολίνο), έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στις Χέρτα, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Αμβούργο και Μπάγερν, τη διετία 2001-2003, κατακτώντας ένα νταμπλ στη Γερμανία κι ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο, ενώ στους Βαυαρούς θα φέρει και τον αδελφό του, Ρόμπερτ, που είναι γυμναστής.

Στην προπονητική καριέρα του, εκτός της Εθνικής Κροατίας, ο 2016 ανέλαβε την Άιντραχτ και κατόρθωσε, τότε, να τη διατηρήσει στην Μπουντεσλίγκα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις