Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

Σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στη Μακεδονία. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, που αργότερα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέχρι μέτριους. Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί, που αργότερα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέτριους. Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας, κυρίως στις βορειότερες περιοχές τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια μέτριοι μέχρι ισχυροί, που αργότερα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέχρι μέτριους. Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι, που αργότερα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς, που αργότερα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέχρι μέτριους. Θερμοκρασία: Από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Πρόσκαιρες νεφώσεις στη Βορειο-Ανατολική Ελλάδα, με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων μικρής διάρκειας, προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει πρόσκαιρα στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι και στα δυτικά νότια τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή