Basketball Champions League: Με Μούρθια στον ημιτελικό η ΑΕΚ

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 12:48
UPD:12:56
SOOC/Konstantinos Tsakalidis
A- A A+

Την ισπανική Μούρθια θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον ημιτελικό του φάιναλ 4 του Basketball Champions League, που θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 4-6 Μαΐου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η κλήρωση διενεργήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας και ανέδειξε ως δεύτερο ζευγάρι τη γερμανική Λούντιβιχσμπουργκ και τη γαλλική Μονακό.

Η διοργανώτρια Ένωση θα αγωνιστεί στο χρονικά δεύτερο ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 21:30, ενώ ο πρώτος θα ξεκινήσει στις 18:30.

«Από τη στιγμή που μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία, ήμασταν έτοιμοι. Θέλουμε να φέρουμε στην Ελλάδα τέτοιες διοργανώσεις. Είναι σημαντικό για αθλητικούς και ψυχολογικούς λόγους για την Ελλάδα. Από άποψη οργάνωσης θα είναι σίγουρα εξαιρετικά. Ελπίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Ξεκινώντας από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στο βόλεϊ να συνεχίσουν και οι υπόλοιπες ομάδες», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, σχολίασε πως «θέλουμε να χτίζουμε και να πηγαίνουμε βήμα - βήμα κάθε χρόνο. Πριν από τέσσερα χρόνια, η ΑΕΚ δεν υπήρχε στον χάρτη, τώρα είναι μέσα στα 20 μεγαλύτερα brands της Ευρώπης. Πρέπει να θυμίσουμε σε όλους ποια είναι η ΑΕΚ, η ιστορία της. Θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία, με βήματα προς την κορυφή».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις